Belépés
zgfumag.blog.xfree.hu
Ha azért nézel , mert ez a munkád, jó munkát kívánok! GYÁVA NÉPNEK NINCS HAZÁJA! Minden nemzetnek olyan kormánya van aminöt érdemel. Ha valami... Zámbori Gusztáv
1957.12.05
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Izrael hangja, Ceausescu egyko
  2007-08-20 10:44:44, hétfő
 
  Izrael hangja, Ceausescu egykori vendége megszólalt!

2007. augusztus 17.
Hazankert.com

Tom Lantos kitiltaná a 'Magyar Gárda' tagjait az USA-ból

MTI - 2007. 08. 16.

- "Aki azt szeretné, hogy komolyan vegyék az Egyesült Államokban, annak el kell határolódnia a Magyar Gárdától", -- mondta a Budapesten tartózkodó Tom Lantos [Demokrata Párt]-- az amerikai képviselőház külügyi bizottságának elnöke szerint:

Tom Lantos"A Magyar Gárda létrehozói őrültek, [Hm!... Tudniillik, ők azok, akik Isten kegyelméből elkerülhették Rákosiék elmegyógyintézeteit! A hazaszeretet, a fajvédelem mindig "az őrültek" egyik jellemző betegsége, kivéve, amikor cionista-fajvédelemről és Izrael-szeretetről van szó! -Tóth Judit megj.] így nem szabad túlértékelni, felnagyítani az ügyet. Ugyanakkor fontos, hogy minden párt elhatárolódjon a szervezettől, és tudomásom szerint ezt kormánypártok és az MDF meg is tette. Várom, hogy a többi párt is határolódjon el a Magyar Gárdától, ha azt szeretné, hogy komoly partnerként tartsák számon olyan országokban, mint például az Egyesült Államok.

Attól tartok, hogy még sok év telik el, amire azt mondhatjuk, hogy vége a terrorizmus időszakának. A magyarok számára az ideális [tökéletes] megoldás az lenne, ha holnaptól nem kellene vízum Amerikába, ahhoz azonban, hogy ez megtörténjen, Magyarországnak garantálnia kellene, hogy 10 millió lakosából egy sincs, aki bajt okozhat. Ezt senki nem tudja megtenni, így ki kell építeni azokat a szükséges mechanizmusokat, [gépezeteket] amelyekkel kiszűrhetjük azokat az embereket, akiket nem szabad beengedni az Egyesült Államokba. A Magyar Gárda létrehozói például olyanok, akiket nem szabad beengedni az USA-ba. A politikus ezért súlyt helyez arra, és személyesen garantálja, [biztosítja] hogy lista készüljön ezekről az emberekről, és soha egyiküket se engedjék be az Egyesült Államokba."


Válasz Lantosnak Budapestről

Tisztelt Lantos Úr!

Ön óriási tévedésben van. Ezúton tájékoztatom, hogy a megalakítandó Magyar Gárda szellemiségének, semmi köze nincs a 45 előtti, volt nyilas barát szervezetek egyikéhez sem. Gondolkodjon kicsit, hisz azóta eltelt több, mint 60 év. 40 éves kommunista diktatúra után, amely semmiféle táptalajt nem biztosított a 45 előtti torzulások kialakulásához, majd az azt követő új demokrácia 17 éve alatt, hol látott Ön - a fizetett provokátorokon kívül - a régi eszmerendszert felépíteni szándékozó pártot HAZÁNKBAN, amely tömegbázissal rendelkezne?

A JOBBIK által létrehozandó Rendfenntartó Testület, hasonló az Ön választott hazájában régóta működő Nemzeti Gárda célkitűzéseivel. Ez esetben az Ön ideológiája szerint, mi is kiáltsuk ki az USA Nemzeti Gárdájának tagjait, a világ ellenségének és tiltassuk ki Őket Magyarországról? Ez nonszensz [képtelenség, ostobaság] és abszurdum [a szó ismétlése! képtelenség] lenne. Mi ilyen valóságtól elrugaszkodott kijelentést SOHA nem teszünk. Nemzeti hagyományaink ápolása és identitásunk [azonosságunk] erősítése viszont éppolyan JOGUNK, mint az Egyesült Államokban élő fiatalok hazaszeretetre, szolidaritásra, [közösségvállalásra] segítőkészségre nevelése.

Megkérem, hogy a jövőben óvakodjon az ilyen hamis híresztelésektől, amelyeknek semmi valóságalapja NINCS! Ne rombolja tovább, teljesen feleslegesen, a hazai dolgainkat megítélő, eddigi tevékenységét illető, amúgy is igen negatív [ellenszenves] presztízsét [tekintélyét], a magyar lakosság zömének szemében.

Honfitársi köszöntéssel: /Péteri Attila Árpád (61)/ népművelő
Budapest

Magyar-szemmel, ahogy én látom

A fenti levél másolata legalább tizenkétszer érkezett hozzám űrpostán! Az üzenet írója nyilván jó szándékú magyar ember, aki a nemzet nevében is sértve érzi magát Lantos ízléstelen vagdalózásai miatt. Ugyanakkor nem veszi észre, hogy ugyanolyan félelem-gerjesztésről van szó, mint amilyet G. W. Bush és a "neokonok" művelnek Washingtonban. A képviselő a 'Magyar Gárda' hírére és az aggódó Mazsihisz hívására Budapestre repült, hogy beindítsa a bűntudat-gépezetet a "terrorista magyarság" lejáratására.

Ó, hogy milyen feledékenyek lettünk! Lantos nem aggódott a vízumok miatt a kommunista Ceausescu és Kádár idejében, amikor a társutasok százával jöttek Amerikába! Elítélem a fenti levélben felhozott magyarázkodásokat, a szinte bűntudatból kitörő bocsánatkéréseket, mert mi magyarok senkinek nem tartozunk bocsánatkéréssel! A történelmet lehet meghamisítani, össze-vissza hazudozni, de a tényeket megváltoztatni nem lehet! Az országhódító útjára elindult kisebbség Magyarországon ugyanaz 1867 óta a mai napig, és ezt Tom Lantos is nagyon jól tudja.

Ami pedig az 1945 előtti időket illeti, hát mit mondjak? Persze, hogy nincsenek ma már "nyilas és hungarista pártok", de a szellemiséget nem sikerült kiölni, még Auspitz Benő, és a körmös-Bauer kínzókamráiban sem! Azok, akik alaposan tanulmányozzák és ismerik a történelem elhallgatott fejezeteit, nagyon jól tudják, hogy 1956 egyenes folytatása volt az 1944-es honvédelmi harcoknak, és a Magyar Gárda megalakulási gondolatának a gyökerei is egyenesen odavezethetők vissza! Ezt nem lehet tagadni sem átszínezni! Kérem szépen ez a valóság, mert a bajok, az életbevágó kérdések nem oldódtak meg! Ugyanazzal az ellenséggel szemben, újra előtör az önvédelmi harc!

A képviselő azt gondolja, hogy a magyarság már régen elfelejtette 1919-et, a közte lévő évtizedeket, a zsidóság magyarországi térhódítását, a zsidó ávósok kínzásait, a magyar sajtó, könyvkiadás teljes elsajátítását? Dehogy felejtette! Szomorú, hogy Önt nem zavarja az ország teljes kirablása, a magyarságtól elrabolt nemzeti vagyon, a hatalmas visszafizethetetlen államadósság! Önnek a nyilasok okoznak álmatlan éjszakákat!

Remélhetőleg budapesti tartózkodása alatt valaki bátorkodik megkérdezni Öntől, hogy életében mennyit tett azért a magyarságért, amely zsidók százezreit mentette meg? Például, mint szakértő közgazdász tett-e lépéseket valahol, hogy a Magyarország népét fojtogató államadósságot a világbank megsemmisítse? Ugye, hogy soha nem mártotta a kisujját hidegvízbe értünk? De amikor a Mazsihisz nyilas-meséket szövöget, akkor Ön tüstént tudja, hol a helye és mit kell mondani!

Akik ma otthon Magyar Gárdát szerveznének, valamennyien emlékeznek a történelemre, és tudják, hogy Magyarországnak nagy szüksége van valamilyen nemzeti önvédelemre -- amely egy napon majd elég erős lesz ahhoz, hogy a magyarságot rendreutasító és megalázó Lantos-féle washingtoni képviselő urakat, valamint az Izraelből Magyarországra telepedett haszonleső és csaló üzletembereket, a Moszad ügynökeit soha be ne engedje az országba. Még vízummal sem! Egy dologban egyetértek Tom Lantossal, amikor azt mondja: "minden párt határolódjon el a Magyar Gárdától! Tökéletes! Bármelyik párttal való közösködés a Magyar Gárda idő előtt való kimúlását jelentené!"

Jelen pillanatban a legnagyobb aggodalmam a zászlóbontásnál tevékenykedő Für Lajos, az Antall-kormány volt honvédelmi minisztere, és a Magyar Gárda körül settenkedők hada - pontosabban a gőzlevezető-szerepet betöltő Fidesz, -- az izraeli Likud testvérpártja, -- amely éppúgy akármikor cserbenhagyja a gárdistákat, ahogy tavaly ősszel cserbenhagyta a Kossuth térieket!

Tom Lantos szokása szerint most is alaposan megsértette a magyarságot és nem kétséges, hogy 79 éves létére a magyarság elleni harcát tovább folytatja egészen a sírig, s mindent elkövet, hogy a tízmilliós magyarságot, (bocsánat, de tudtommal 15 millió magyar él a világon!) mint "terroristákat" írja be az amerikai feketekönyvbe. Szerintem Lantos a legmesszebbmenőkig igyekszik majd minden követ elmozdítani annak érdekében, hogy a bármilyen pártbeli budapesti kormány neki külön "biztosítsa: a 10 millióból mostmár egy sincs, aki az USA-nak bajt okozhat." Mintha eddig legalább egy magyar okozott volna borzasztó sok bajt a 300 milliós Amerikának.

Én Tom Lantos helyébe egyszerűen letagadnám, hogy Budapesten születtem, s azt is, hogy magyarul beszélek. Javaslom, hogy vegye elő az eredeti nevét és használja büszkén, de ne próbálja mondani senkinek, hogy magyar, mert amennyi ocsmányságot már a magyarságra szórt, az embereknek eszébejut az a bizonyos madár meg a fészke.....!

Ami pedig a 9/11-es terrortámadást illeti, nincs több népmese: - túl sok fazékban fortyog a víz és a fedőket is ledobta már a gőz! Külön hála és köszönet a világhálózatnak, ahol mindenki értesülhet mindenről és nem kényszerül a washingtoni "háború-bűnösök" megvásárolt sajtójának elferdített közleményeire.

S hogy a magyarság lenne az USA komoly partnere? Ne vicceljen! Nincs elég bajunk abból, hogy ránksütötték a "Hitler utolsó csatlósa" bélyeget, most még legyünk a "háborús bűnös Bush-kormányzat" partnere is? Lantos úr nem vette még észre a világ gyűlöletét? S azt, hogy az Önök kormánya tönkretette a hatalmas Amerikát, sőt magával rántja a süllyesztőbe az egész emberiséget? Mostanában benézett-e a "Wall Street" nevű pénzkastélyba?

Lantos úr, vonuljon már nyugdíjba, élvezze 17 unokáját, menjen kirándulni Romániába rokonával, Zsazsa Gáborral, és hagyjon már fel a magyar-ellenes hangulatkeltésével!

Néhány adalék

Tom Lantos egész életét a cionista elveknek áldozta fel, kezdve a második világháborúval, amikor 1944-ben Budapesten egyengetve a szovjet horda útját, együttműködött a partizánokkal, és amikor bajba került, akkor Wallenberghez menekült védelemért. Kádár-Csermanek gulyáskommunizmusa alatt rendszeres látogató volt Budapesten, -- nem hinném, hogy a magyarok érdekében repülte volna át az óceánt -- fényképét számtalanszor közölte a Magyarok Világszövetsége Magyar Hírek c. kiadványa.

A "Kárpátok Géniusza", fényes bukaresti palotájában - nem is egyszer! -- látta vendégül a Lantos-házaspárt.

1983. januárjában a képviselő küldöttsége meglátogatta az akkori Európa egyik legszörnyűbb diktátorát, Nicolae Ceausescut. David Funderburk, aki akkor az USA romániai nagykövete volt, Pinstripes and Reds c. emlékirataiban (tessék elolvasni a könyvet!) úgy idézte fel azokat a napokat, hogy a vendégek "mindent a legnagyobb rendben találtak". Ezen felül megígérték, hogy "Washingtonban kezdeményezik az emberi jogok megsértését büntető Jackson-Vanik törvénymódosítás alkalmazásának mellőzését Romániával szemben."

Lantos megállapította: -- "A magyarokkal nem bánnak rosszabbul a románoknál, és hogy a magyarok kulturális népirtást emlegető panasza teljesen alaptalan."

Tom Lantos [1] képviselő új egyéni fellengzési rekordot állított fel magának, amikor az izraeli Ha'aretz c. lap 2002. szeptember 30-i száma szerint - Lantos a Knesset /izraeli parlament/ egyik miniszterének, Colette Avitalnak ezeket mondta:

"Kedves Colette, Szaddámmal semmi gondjuk nem lesz. Nemsokára túladunk a fattyún, és a helyébe ültetünk egy Nyugat-szimpatizáns diktátort, aki nekünk is és Önöknek is jó lesz."

Miután Amerikában nyilvánosságra hozták az ügyet, Lantos a hírközleményt "közönséges koholmány"-nak nevezte.

"Igazán jópofa a nekem tulajdonított Ha'aretz megjegyzése, mert egész életem munkásságát csapja arcul. Én a demokrácia mindenkori állhatatos támogatója vagyok."

Akik olvasták John MacArthur "Second Front: Censorship and Propaganda in the Gulf War" című írásában az író részletesen tárgyalja, hogy Lantos, a "Human Rights Caucus" elnöke 1990-ben hogyan segédkezett a tárgyalások megszervezésén, amelyeken a "baby incubator" (csecsemő inkubátor) mesét feltálalták az U.S. Kongresszus és a nyilvánosság elé. Lantos bemutatott egy kuvaiti hölgyet, aki azt állította, hogy szemtanúja volt az iraki katonák által elkövetett csecsemőgyilkosságoknak: "egy kuvaiti kórházban az újszülötteket kitépték az inkubátorokból és a hideg padlóra dobálták." -- Azt azonban Lantos nem találta fontosnak megemlíteni, hogy a hölgy a kuvaiti nagykövet leánya, és a tanúvallomása, a kuvaiti királyi család által alkalmazott 'Hill and Knowlton' nevű vállalat kitalált meséje volt. 'Hill and Knowlton' előzékenyen bérlet-mentes irodahelységet és pénzügyi támogatást szolgáltatott Lantos a 'Human Rights' intézmény részére.

"Barátaimtól védj meg Uram, az ellenségemmel magam is elbánok!"

A közgazdászati és politikai ügyekben szakértő Tom Lantos a képviselőház külügyi bizottságának tagja amerikai hivatalából igyekszik megtenni mindent Izrael, illetve a zsidóság érdekében. Az ilyen fajvédelem érthető, hiszen ő "Izrael hangja," (egyszer saját magáról mondta) és mindenütt ott van, ahol szólni kell, cselekedni kell. Ellenben számára tűrhetetlen, ha mások is hasonlóképpen cselekednének, ahogy ez már számtalan esetben megtörtént. Tiltakoznunk kell, amikor a hazai sajtó azt írja róla, hogy "a magyar származású Lantos". Nem! Miért? Azért, mert Budapesten született, és Zsazsa Gábor első unokatestvére? Egyáltalán mitől lesz valaki magyar? Mert beszéli a magyar nyelvet? Mitől lesz valaki francia, angol, iráni vagy ázsiai? Mit tett Lantos úr a magyarság érdekében amióta elhagyta Magyarországot azon kívül, hogy hangulatkeltésekre alapozva terjeszt hollywoodi holocaust-filmeket?

Amikor Izraelt és a zsidóságot érinti, -- csak akkor és kizárólag, -- beavatkozunk országok belügyeibe, /a/ például hazug hangulatkeltéssel aláásunk idegen országok szófogadatlan kormányait, /b/ összehívjuk Washingtonban a képviselőházat nyilvános televíziós adásra, mert Csurka István Budapesten cikket írt. Mindig minden lében kanálnak lenni: -- ezt a feladatot Tom Lantos a saját feladatkörének, élete legszentebb céljának tekinti.

Idézetek innen-onnan

Az EP állásfoglalásban válaszolt arra, hogy Mahmud Ahmedzsinád iráni elnök október 26-án, egy teheráni értekezleten azt mondta: "Izraelt le kell söpörni a térképről". - De valóban így mondta-e vagy a sajtó fordította rosszul? Mit mondott? Kinek higgyünk? Az izraeli rendszert kell eltörölni vagy magát a cionista államot? Mi magyarok Trianonból tudjuk, hogy mekkora igyekezettel lehetséges hazugságokat beépíteni a köztudatba!

Israel Shamír -- http://www.israelshamir.net/Hungarian/Hungarian20.htm


"Ez egy új tabu, amelyet le kell dönteni, és az iráni elnök fontos lépést tett ez irányban. Ha megengedhető az, hogy a zsidók és nem-zsidók Palesztináját letöröljék a térképről, akkor az is megengedhető kell, hogy legyen, hogy valaki egy zsidó állam térképről való letörlésére szólít fel."

Az iráni elnök -. "Ahogy a nyugati államok bánnak a szabadsággal és a demokráciával, még a sátánt is megszégyenítené" - jelentette ki Mahmúd Ahmadinezsád a hétvégén Teheránban rendezett nemzetközi Korán-vetélkedő megnyitásakor. Szavai szerint például az "Egyesült Államokban az emberek levelet írni, telefonálni vagy bevásárolni sem tudnak anélkül, hogy ne kelljen megfigyeléstől tartaniuk. Miféle szabadság ez? - tette föl a kérdést az államfő, újabb kirohanásokat intézve az Egyesült Államok és Izrael ellen. "A zsarnokok táborában nyoma sincs a szeretetnek, az igazságosságnak vagy az emberi jogoknak" - jelentette ki, nyilvánvalóan a guantánamói fogolytelepre célozva. Ahmadinezsád szerint egyedül a Korán jelenti azt "a lámpást, amely az ember lépteit a helyes útra tereli. Korunk minden baját, az igazságtalanságot és az emberiség szenvedéseit azok idézték elő, akik elfordultak Istentől és az igazságtól, és lépre mentek a sátánnak" - tette hozzá." -

[A minap olvasom a BBC híreiben, hogy Iránban 25 ezernyi zsidó él, [2] akik külföldi hittestvéreik felszólítására sem akarják elhagyni Iránt, mert a hazájuknak tekintik, ahol jól érzik magukat, és hazafiak akarnak maradni abban az országban. -TJ]

A vízumról - "Egy életre megbélyegzi az embert, ha a személyéről valamilyen megjegyzés található az amerikai határőrség számítógépében" - mondja Teri A. Simmons, egy atlantai ügyvédi iroda nemzetközi részlegének vezetője. "A zéró tolerancia [türelem] korát éljük a bevándorlás-politikában. A vízum kiadására és ellenőrzésére vonatkozó megszigorított rendelkezéseknek köszönhetően már azzal is bűnözőként bánnak, aki akár csak egyetlen nappal is tovább tartózkodik az országban, mint a vízumán feltüntetett érvényességi dátum [keltezés]."

Tóth Judit, Kanada

A témához kapcsolódó korábbi írásaim:

- Nemzetközi bűnözők irányítják a világot?
http://www.hazankert.com/03szept3.html

- Lantos nagy hazugsága
http://www.hazankert.com/05jul8.html

- Széljegyzet az érdemrendi kitüntetéshez
http://www.hazankert.com/03dec5.html


[1] Wikipedia -- Lantos, Tom - Born to a zionist Jewish family in Budapest, Hungary, Lantos was part of an anti-Nazi resistance movement during the German occupation of that country and sought refuge in a safe house established by Raoul Wallenberg. In 1981 Lantos sponsored a bill making Wallenberg an Honorary Citizen of the United States. Lantos considers himself a secular Jew and is the only Holocaust survivor ever to serve in the House. Upon immigrating to the United States, he attended the University of Washington and the University of California, Berkeley (Ph.D. 1953). For three decades prior to his service in Congress (1950-1980), Congressman Lantos was a professor of economics, an international affairs analyst for public television, and a consultant to a number of businesses. He also served in senior advisory roles to members of the United States Senate.Tom and his wife Annette are the parents of two daughters - Annette and Katrina - and they have seventeen grandchildren. Though his wife, their children, and many of his grandchildren are members of The Church of Jesus Christ of Latter-day Saints, the Congressman continues to retain his Jewish faith. Annette Lantos is a first cousin of the Gabor sisters, Zsa Zsa, Eva, and Magda. Their daughter Katrina is now Katrina Swett, wife of Richard Swett, the former house representative from New Hampshire's second congressional district. (...)

[2] Pasted from http://news.bbc.co.uk/2/hi/middle_east/5367892.stm

"Although Iran and Israel are bitter enemies, few know that Iran is home to the largest number of Jews anywhere in the Middle East outside Israel. About 25,000 Jews live in Iran and most are determined to remain no matter what the pressures - as proud of their Iranian culture as of their Jewish roots."
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: állásfoglalásban, bocsánatkéréssel, törvénymódosítás, rendelkezéseknek, híresztelésektől, megszégyenítené, zászlóbontásnál, magyarországnak, magyarországról, mechanizmusokat, világhálózatnak, szellemiségének, világszövetsége, segítőkészségre, célkitűzéseivel, igazságosságnak, megfigyeléstől, kialakulásához, megszervezésén, inkubátorokból, provokátorokon, megváltoztatni, megszigorított, emlékirataiban, eszmerendszert, magyarországon, irodahelységet, megállapította, üzletembereket, államadósságot, együttműködött, szolidaritásra, alkalmazásának, elhatárolódjon, képviselőházat, hazaszeretetre, amerikai képviselőház, fajvédelem mindig, többi párt, terrorizmus időszakának, magyarok számára, szükséges mechanizmusokat, politikus ezért, megalakítandó Magyar, fizetett provokátorokon, régi eszmerendszert, világ ellenségének, jövőben óvakodjon, ilyen hamis, hazai dolgainkat, magyar lakosság, fenti levél, Magyar Gárda, Egyesült Államokban, Magyar Gárdától, Demokrata Párt, Egyesült Államok, Egyesült Államokba, Válasz Lantosnak Budapestről, Tisztelt Lantos Úr, Rendfenntartó Testület, Nemzeti Gárda, Nemzeti Gárdájának, Őket Magyarországról, Péteri Attila Árpád, Auspitz Benő, Magyar Gárdát, Izraelből Magyarországra, Szerintem Lantos, Wall Street, Zsazsa Gáborral, Magyarok Világszövetsége Magyar Hírek, Kárpátok Géniusza, Nicolae Ceausescut, David Funderburk, Colette Avitalnak, Kedves Colette, Miután Amerikában, John MacArthur, Second Front, Gulf War, Human Rights Caucus, Human Rights, Zsazsa Gábor, Amikor Izraelt, Csurka István Budapesten, Mahmud Ahmedzsinád, Israel Shamír, Mahmúd Ahmadinezsád, Teri, Tóth Judit, Raoul Wallenberg, Honorary Citizen, United States, Congressman Lantos, United States Senate, Jesus Christ, Latter-day Saints, Annette Lantos, Katrina Swett, Richard Swett, Although Iran, Middle East,
Új komment
Kérjük adja meg a TVN.HU rendszeréhez tartozó felhasználónevét és jelszavát.
Csak regisztrált felhasználók írhatnak kommentet,
amennyiben még nem rendelkezik TVN.HU hozzáféréssel: Klikk ide!
Felhasználónév:
Jelszó:
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Nagyi telefonál  Facebookon kaptam Krisztinától  Ágai Ágnes – Csendélet  Elköszönt  Jó éjszakát  Png fotel  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  A másik dolog,  A sors  Facebookon kaptam  Szép estét  Nevem  Hogy lehet megtartani  Facebookon kaptam Annuska bar...  Alvó cicák  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Idő  Kellemes vasárnapi kikapcsolód...  Albert Einstein gondolata  Bounty krémes  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Nevem  Boldog születésnapot a ma ünne...  Nem számIt  Facebookon kaptam  Akarat  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Hiányzik  Nem méltó hozzád  Png virág  Akarat  Zsolnay Vilmos világhírű kera...  Akarat  Reménység és erő Krisztustól e...  Németh László tollából  képre írva  Soha ne kedvezz...  Albert Einsteinről  Akik bántanak téged  A tömeg, a Mester, a módszer, ...  Nagyi telefonál  Facebookon kaptam  Png fotel  Próbálj meg ...  Nevem  Amikor Jézus rátapos a lábadra  A televizió nem a kultúrát kép...  A kételkedés kezelése  Paul David Tripp Április 21  Sokan azt tartják  Segítsük barátainkat, hogy meg...  s immár én is felragyogva, ért...  Akarat  Elköszönt  Sokan azt tartják  Nem tudhatod  Gonosz démon-álarc  Esti kép  Facebookon kaptam  Nagyi telefonál  Amikor Jézus rátapos a lábadra  Miért kiabálunk amikor dühösek...  Adakozás  Bounty krémes  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Kövesd a cowboyt!  Facebookon kaptam  Lóhere  Tóth Ágnes - Szervusz pad  Facebookon kaptam  Szép estét  Fehér virág  A sors  Png nő  Facebookon kaptam  Nem számIt  Szép estét kedves látogatóimna...  Soha ne kedvezz...  A nemzeti hovatartozás kulturá...  Esti kép  Facebookon kaptam  Szép estét kedves látogatóimna...  Rátalálsz  Facebookon kaptam Cs Ildikótó...  Szép álmokat!  Nem számIt  Radikális szeretet  Akarat  Szép estét kedves látogatóimna...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
amerikai képviselőház, fajvédelem mindig, többi párt, terrorizmus időszakának, magyarok számára, szükséges mechanizmusokat, politikus ezért, megalakítandó Magyar, fizetett provokátorokon, régi eszmerendszert, világ ellenségének, jövőben óvakodjon, ilyen hamis, hazai dolgainkat, magyar lakosság, fenti levél, üzenet írója, nemzet nevében, aggódó Mazsihisz, vízumok miatt, kommunista Ceausescu, társutasok százával, fenti levélben, szinte bűntudatból, történelmet lehet, tényeket megváltoztatni, országhódító útjára, 1945 előtti, körmös-Bauer kínzókamráiban, történelem elhallgatott, 1944-es honvédelmi, életbevágó kérdések, ellenséggel szemben, önvédelmi harc, közte lévő, zsidóság magyarországi, zsidó ávósok, magyar sajtó, ország teljes, magyarságtól elrabolt, nyilasok okoznak, világbank megsemmisítse, kisujját hidegvízbe, napon majd, magyarságot rendreutasító, dologban egyetértek, legnagyobb aggodalmam, zászlóbontásnál tevékenykedő, izraeli Likud, magyarság elleni, tízmilliós magyarságot, amerikai feketekönyvbe, bármilyen pártbeli, magyar okozott, eredeti nevét, magyarságra szórt, embereknek eszébejut, magyarság lenne, világ gyűlöletét, hatalmas Amerikát, egész emberiséget, cionista elveknek, második világháborúval, szovjet horda, magyarok érdekében, képviselő küldöttsége, akkori Európa, legnagyobb rendben, emberi jogok, magyarok kulturális, helyébe ültetünk, nekem tulajdonított, demokrácia mindenkori, tárgyalások megszervezésén, kuvaiti hölgyet, iraki katonák, kuvaiti kórházban, újszülötteket kitépték, hideg padlóra, kuvaiti nagykövet, kuvaiti királyi, ellenségemmel magam, képviselőház külügyi, zsidóság érdekében, ilyen fajvédelem, hazai sajtó, magyar származású, magyar nyelvet, magyarság érdekében, zsidóságot érinti, képviselőházat nyilvános, saját feladatkörének, teheráni értekezleten, sajtó fordította, izraeli rendszert, cionista államot, iráni elnök, zsidó állam, nyugati államok, hétvégén Teheránban, emberek levelet, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 64003 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1119
  • e Hét: 15349
  • e Hónap: 26460
  • e Év: 179956
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.